Nieuws

Felle brand in woning Waterwijk

Zaterdagavond even na kwart over negen is er brand uitgebroken in een woning aan de Sarsvenstraat in Waterwijk. De brand, die zich op de eerste verdieping bevond, ging gepaard met flinke rookontwikkeling.

De bewoners die zich ten tijde van de brand zich in de woning bevond konden tijdig het huis verlaten. Zij zijn opgevangen elders in de wijk. De brandweer, die uit was gerukt met twee blusvoertuigen en een hoogwerker, had de brand snel onder controle. Met behulp van de hoogwerker werd het dak van de woning gecontroleerd op eventuele brandhaarden, maar dit bleek niet het geval.

Ten tijde van de brand heeft het busverkeer enige hinder ondervonden vanwege hulpverleningsvoertuigen die opgesteld stonden op de busbaan. Wat de exacte oorzaak is geweest van de brand is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *