Persberichten

Man aangehouden na uit de hand gelopen ruzie in Danswijk

politie persEen vrouw werd woensdag 6 februari aangevallen in haar auto door een bekende van haar die ze een lift gaf. De verdachte werd aangehouden.

Rond 00.30 uur zat een 42-jarige vrouw uit Hoogland in haar auto samen met een bekende die ze een lift gaf. Op de Rock and Rollstraat stopte de auto om de man, 44 jaar uit Almere, af te zetten. De man wilde de auto niet uitstappen en mishandelde de vrouw. De Hooglandse wist los te komen, uit de auto te gaan en hulp te halen. De Almeerder liep weg. De auto reed vervolgens, zonder passagiers, van het talud af en kwam in de bosjes tot stilstand. Agenten hielden de Almeerder aan op de Salsastraat. De vrouw hield verwondingen aan haar gezicht over. Onderzocht wordt waarom de man de vrouw aanviel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *