Kort nieuws

Woningoverval in Waterwijk; bewoonster vastgebonden

Zondagavond rond half tien heeft er een woningoverval plaatsgevonden. Dit gebeurde bij een woning aan de Palingweg in Waterwijk.

Als om ongeveer 21.30 uur de bel gaat, staat de 32-jarige bewoner oog in oog met één onbekende man van ongeveer 20 jaar, die haar aanspreekt. Het slachtoffer vertrouwt het niet en precies op het moment dat ze de deur dicht wil doen, komt er een 2e verdachte de woning binnen. Het slachtoffer werd vastgebonden waarbij de overvallers de woning hebben doorzocht. De politie heeft een onderzoek in de omgeving ingesteld.

Signalementen

Verdachte 1:
Blanke man
Ongeveer 1.75 cm lang
Normaal postuur
Ongeveer tussen 20 – 23 jaar oud
Droeg een crèmekleurige pet

Verdacht 2:
Donkerkleurige man
Ongeveer 1.80 cm lang
Smal postuur
Ongeveer 25 jaar oud
Droeg zwarte schoenen, zwarte pantalon en een zwart vest met capuchon.

Tips?

Heeft u zondagavond iets opvallends gezien in de omgeving van de Palingweg? Of heeft u andere informatie over de woningoverval? Neemt u dan contact met ons op via 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *