Kort nieuws

Persoon op het spoor veroorzaakt treinvertraging

Het treinverkeer op de Flevolijn werd maandagochtend rond vijf uur stilgelegd in verband met een persoon op het spoor bij station Oostvaarders.

De hulpdiensten werden gealarmeerd omdat er mogelijk iemand zou zijn aangereden door een trein. Wachtende reizigers op het perron hebben iemand op het spoor zien liggen toen de trein het station wilde binnenrijden. De trein, een sprinter naar Leiden, stond stil aan het begin van het perron en de politie ging op onderzoek uit.

Er werd echter niemand meer aangetroffen. Er waren ook geen sporen die wezen op een aanrijding. Wel werd de jas van de onbekende, vermoedelijk een man, aangetroffen. Deze is door de politie meegenomen.

Na afronding van het onderzoek werd het treinverkeer weer hervat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *