Kort nieuws

Evenaar gestremd na kop-staart aanrijding

Zaterdagmiddag rond 15:10 uur heeft er op de Evenaar ter hoogte van de Bloemenbuurt een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Bij de aanrijding waren twee auto’s betrokken.¬†Een ambulance is ter¬†plaatse gekomen om de inzittenden te controleren op letsel, maar niemand bleek gewond te zijn geraakt. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding.

Door het ongeval is de Evenaar in de richting van de Regenboogbuurt een half uur lang afgesloten geweest voor het verkeer. Ook het busverkeer van Connexxion is door het ongeval gestremd geweest. Vanaf 15:40 uur kon het verkeer via de berm het ongeval passeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *