Persberichten

Inbreker (17) aangehouden in de Stripheldenbuurt

Inbrekers proberen met klimtouw pand Staples binnen te komen (6)In de nacht van zondag 7 op maandag 8 juni vond een inbraakpoging plaats bij een woning in de Stripheldenbuurt. Omdat de politie snel ter plaatse was kon een verdachte worden aangehouden.

Rond 2.25 uur werd er een inbraak gemeld bij een woning aan de Daan Hoeksemastraat. Agenten gingen erheen en zagen in de buurt van de woning een jongen lopen. Bij het zien van de agenten rende hij weg. De agenten gingen erachteraan en konden de verdachte (17 jaar uit Almere) na een korte achtervolging aanhouden. Na een fouillering bleek dat hij inbrekerswerktuigen bij zich had. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *