Kort nieuws

Politie vindt gestolen quads in Seizoenenbuurt

De politie heeft in de Seizoenenbuurt een aantal gestolen quads teruggevonden. Hierbij is een man aangehouden.

Volgens een bericht van de politie op Facebook zijn een tijdje geleden enkele quads gestolen bij een bedrijf in Almere. De quads hebben opvallende gele en blauwe kleuren. Na de diefstal is de politie een onderzoek gestart en heeft bij een actie enkele van de quads gevonden in Seizoenenbuurt en hierbij ook een persoon aangehouden.

Nog niet alle quads zijn terug bij de eigenaar. De politie doet daarom een oproep aan mensen die deze quads gezien hebben, of weten wie ze in bezit hebben. Tips aan de recherche kunnen doorgegeven worden via 0900-8844.

Foto: Facebook Politie Almere Buiten Hout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *