Kort nieuws

Auto botst op brugleuning, bestuurder gewond

Op de Vrijheidsdreef is maandagavond een auto tegen een brugleuning gereden. De bestuurder is daarbij gewond geraakt.

De man reed over de Vrijheidsdreef in de richting van het centrum. Door onbekende oorzaak raakte hij van de weg af en reed frontaal in op de brugleuning van de Atletiekpoort, die zich in de voorkant van de auto boorde. Een ambulance kwam ter plaatse om de man te verzorgen. Hij werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek en behandeling.

De brandweer heeft geassisteerd met het reinigen van het wegdek, omdat er vloeistof uit de auto was gelekt. De auto is door een berger afgevoerd. De Vrijheidsdreef is richting het centrum ongeveer een uur afgesloten geweest voor alle verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *