Nieuws

Automobilist gewond na aanrijding op Evenaar

Bij een kop-staart aanrijding op de Evenaar is maandagochtend een automobilist gewond geraakt. Dit gebeurde ter hoogte van de Straat van Florida.

Door nog onbekende oorzaak kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd is deze naar het Flevoziekenhuis gebracht. Hij is door de politie bovendien aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

Een agent die in één van de betrokken voertuigen stapte om de inzittende eerste hulp te verlenen werd enige tijd later onwel. Hierop werd de directe omgeving afgezet en de hulp van de brandweer ingeroepen om een meting uit te voeren. De brandweer heeft na aankomst gezocht naar de mogelijke oorzaak van de onwelwording. Een defect aan de airco is de vermoedelijke oorzaak geweest. De desbetreffende agent is in een ambulance medisch onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval en de nasleep daarvan is de Evenaar richting de Buitenhoutsedreef lange tijd volledig afgesloten geweest. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse heeft onderzoek verricht en een berger heeft één van de auto’s meegenomen, waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *