Persberichten

Buschauffeur overvallen bij halte Kruidenwijk Oost

connexxionDinsdagavond 12 mei overvielen twee onbekende jongens een buschauffeur bij de halte Almere Kruidenwijk Oost. De recherche zoekt getuigen.

Rond 23.40 uur kwam de 29-jarige buschauffeur aan met zijn bus (lijn 6) bij de halte. De bus was op dat moment leeg. De chauffeur zag een onbekende jongeman bij de halte die wat heen en weer liep. Plotseling kwam er achter deze jongen een andere jongen vandaan gerend die een vuurwapen gelijkend voorwerp vasthield. Hiermee bedreigde hij de chauffeur en eiste geld. De daders zijn er met een geringe buit vandoor gegaan.

Signalement

Dader 1 : Getinte huidskleur, tussen de 1.70 en 1.75 meter lang. Vermoedelijk tussen de 16 en 20 jaar oud. Geheel in het zwart gekleed.
Dader 2: Slank postuur, tussen de 1.75 en 1.85 meter lang en gekleed in een grijze jas met capuchon. De capuchon had hij over zijn hoofd getrokken en zijn gezicht was bedekt. De jas had een reflecterende streep.

Heeft u informatie?

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze overval worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *