Persberichten

Twee aanhoudingen bij controle growshop Waterwijk

politie persBij een controle van een growshop aan de Steurstraat, hield de politie donderdag 2 april twee verdachten aan. Onder andere kweekmateriaal werd in beslag genomen en vernietigd.

De controle was gericht op naleving van de Opiumwet die per 1 maart ook de voorbereidende handelingen op hennep verbiedt. Naast het kweekmateriaal trof de politie bij één van de verdachten ook 1,7 kilo geoogste hennep aan. De twee mannen, 54 jaar uit Amsterdam en 27 jaar uit Almere, werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Omdat de 27-jarige Almeerder de geoogste hennep bij zich had, werd een zoeking in zijn woning gedaan. Daar troffen agenten een hennepkwekerij aan bestaande uit 150 hennepplanten. De kwekerij werd ontmanteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *