Persberichten

14-jarige jongen slachtoffer van gewapende beroving

politie persWoensdagmiddag 1 april werd een 14-jarige jongen uit Almere beroofd door twee onbekende jongens op een scooter.

Rond 14.20 uur liep de Almeerder op de Titostraat toen een scooter met daarop twee personen hem tegemoet kwam rijden. De bestuurder stopte naast de jongen en de bijrijder stapte af. Hij bedreigde de Almeerder met een steekwapen en wilde zijn eigendommen hebben. Toen er andere personen aan kwamen lopen, greep de verdachte in de jaszakken van de jongen en ging er met buit vandoor.

Uw tip!

De bestuurder heeft een blanke huidskleur, is rond de 1.80 meter lang en tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij bruin haar met stekels en sproeten. Hij droeg een zwarte broek, zwarte trui en donkergroene sportschoen van het merk Nike. De bijrijder heeft een blanke huidskleur, blond haar en blauwe ogen. Hij droeg een fel rode leren jas, een zwarte broek en zwarte sportschoenen. De scooter waar ze op reden was zwart van kleur en had geen windscherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *