Kort nieuws

Hulpdiensten druk met kleine ongevallen

Vrijdagochtend zijn de hulpdiensten druk geweest met meerdere ongevallen. In Almere-Stad vonden drie aanrijdingen plaats.

Bij de eerste aanrijding, in Tussen de Vaarten, zou het gaan om een botsing tussen een auto en een fietser. De tweede aanrijding vond plaats in Muziekwijk, waar een scooter en een auto met elkaar in botsing kwamen. De derde aanrijding heeft in het centrum plaatsgevonden, hier betrof het ook een aanrijding tussen een auto en een fiets.

De aanrijding in Muziekwijk vond plaats rond 10.00 uur op de kruising van de Bartokweg met het Chopinpad. Op deze gevaarlijke kruising gebeuren vaker ongelukken. De scooterrijdster is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De aanrijding in het centrum vond rond 10.15 uur plaats op de Krakeling rotonde, de fietsster werd hierbij over het hoofd gezien door de automobilist. De fietsster is met onbekende verwondingen naar het Flevoziekenhuis gebracht.

Foto’s 1 en 2: Bartokweg; foto 3: Krakeling rotonde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *