Kort nieuws

Twee gewonden bij aanrijding met scooter op Tijdpad

Op het Tijdpad zijn twee jongens op een scooter zondagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

De jongens reden om ongeveer kwart voor acht over het Tijdpad toen zij op de kruising met de Meistraat in aanrijding kwamen met een auto, waardoor de scooter met de berijders ten val kwam. Beide jongens hadden medische klachten en er werden daarom twee ambulances naar de Seizoenenbuurt gestuurd.

Eén van de jongens moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De aard van zijn verwondingen is niet bekend. De tweede jongen kon in de ambulance worden behandeld en hoefde, ondanks een pijnlijk been, niet mee naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *