Persberichten

Diefstal met geweld Brouwerstraat in Opsporing Verzocht

Overval op elektronicazaak Brouwerstraat-2Dinsdagochtend 10 februari probeerden twee mannen dure versterkers te stelen uit een winkel aan de Brouwerstraat. Dit lukte niet en de daders vluchtten op een witte scooter weg. De politie laat morgen, dinsdag 31 maart, in Opsporing Verzocht de beelden zien van de gevluchte daders en roept getuigen op zich te melden.

In de ochtend rond 09.50 uur kwam de melding dat twee personen probeerden om versterkers mee te nemen uit een Hifi winkel. Ze hadden de medewerkers bedreigd met een voorwerp dat op een vuurwapen leek. Kennelijk waren de versterkers te zwaar, want tijdens hun vlucht werden deze achtergelaten op de Olstgracht. De mannen reden op een witte scooter weg in de richting van de Wagenmakerbaan en het Giethoornpad. Direct werd een onderzoek gestart en in de omgeving naar de daders gezocht. Zij werden ondanks de zoekactie niet meer aangetroffen.

Signalementen

De eerste verdachte is een man met een blanke huidskleur, tussen de 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang met een fors postuur. Hij droeg een lichte broek en donkere jas en had een petje op. Zijn gezicht was bedekt met een donkere sjaal. De tweede verdachte is tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang en met een smal postuur. Hij droeg een lichte blauwe broek en een donkere jas tot op de heupen waarvan hij de capuchon over zijn hoofd getrokken had. Hij had zijn gezicht bedekt.

Uitzending Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is dinsdagavond 31 maart te zien op NPO 1 om 20.30 uur. De herhaling is op woensdagmiddag om 11.40 uur te zien op NPO 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *