Persberichten

Man met nepwapen rijdt op gestolen snorfiets

JL-Burgernetproef Almere Buiten-7Op woensdag 27 mei hield de politie een man aan die rondreed op een gestolen snorfiets. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Rond 13.35 uur reden twee agenten tijdens hun surveillance over de Schrijverstraat toen zij een man op een snorfiets over de stoep zagen rijden. De agenten hielden de man staande en controleerde zijn identiteit en de snorfiets. Hierbij bleek dat de snorfiets als gestolen gesignaleerd stond. De man (20 jaar uit Lelystad) werd aangehouden voor heling en meegenomen naar het politiebureau. Daar aangekomen ontdekten de agenten dat de man een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op de achterbank van de politieauto had achtergelaten. Zowel het voorwerp als de snorfiets werden in beslaggenomen. De man werd verhoord door de politie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *