Nieuws

A6 dicht na ernstig ongeval Hollandse Brug

Maandagmiddag om vijf uur heeft er een groot ongeval plaatsgevonden op de A6. Op de Hollandse Brug kwamen vier auto’s met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen massaal naar het ongeval om hulp te verlenen.

Ter plaatse bleek er sprake van 6 slachtoffers, waarvan er één bekneld zat in een auto. Rond zes uur had de brandweer dat slachtoffer uit de auto bevrijd. De gewonden zijn naar verschillende ziekenhuizen vervoerd. Eén persoon was er ernstig aan toe, deze is naar een specialistisch ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

De Verkeers Ongevallen Analyse gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval. Volgens de woordvoerder van de politie heeft een automobilist mogelijk ergens voor moeten uitwijken, met het ongeval tot gevolg.

De snelweg zal tot ongeveer negen uur afgesloten zijn voor de berging van de voertuigen en het onderzoek. Door de afsluiting ontstond een groot verkeersinfarct. Omdat ook de A27 door de drukte vast begon te lopen was Flevoland vanuit de richting Amsterdam en het Gooi vrijwel niet meer over de weg te bereiken.

Update 21:00 uur:
De weg is weer open, de files zijn aan het oplossen.

Een gedachte over “A6 dicht na ernstig ongeval Hollandse Brug

  • Er moest uitgewijkt worden voor een hond heb ik begrepen…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *