Kort nieuws

Opkomende gladheid, verschillende ongelukken

Om half negen vrijdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdige aanrijding op de Spoordreef. Er bleek een Porsche gecrasht te zijn ter hoogte van de Koopmanstraat. Na een slippartij is de auto in de middenberm terecht gekomen en tegen een lichtmast gereden. Een berger heeft de auto meegenomen en de gemeente heeft de lichtmast veiliggesteld. Er raakte niemand gewond, het bleef alleen bij materiële schade.

Een klein uurtje later mochten de hulpdiensten opnieuw uitrukken voor een aanrijding. Deze keer ging het mis op de Voorstraat ter hoogte van de Voorstraatbrug. Een personenbusje eindigde tegen een lantaarnpaal waarna de stroom in de omgeving uitviel. De bestuurder van het personenbusje is vervoerd naar het Flevoziekenhuis en de auto is meegenomen door een berger.

Het is onbekend of beide ongevallen iets te maken hebben met de lokale gladheid. Houd rekening met de gladheid als u de weg op gaat vanavond en morgenochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *