Persberichten

Mogelijke schutter Gipskruidweg gearresteerd

Dinsdagochtend is door een arrestatieteam een 29-jarige Almeerder aangehouden in de omgeving van het Stadhuisplein. De man wordt verdacht de mogelijke schutter te zijn van een schietincident op donderdag 9 februari aan de Gipskruidweg. De recherche van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Rond 12.30 uur werd de man door leden van een arrestatieteam in de omgeving van het Stadhuisplein overmeesterd en direct in de boeien gezet en afgevoerd. De Almeerder kwam in het lopende rechercheonderzoek naar voren als de mogelijke schutter van de schietpartij op donderdag 9 februari 2012 aan de Gipskruidweg. Daarbij raakte een man gewond. In de zaak, waarbij het nog onduidelijk is wat zich heeft afgespeeld en wie welke rol heeft gehad, werden al eerder drie mannen aangehouden en verhoord. Onder deze verdachten ook de gewond geraakte man. Kort na de aanhouding van dinsdagmiddag vonden er in Almere op meerdere locaties doorzoekingen plaats. Het onderzoek is nog in volle gang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *