Kort nieuws

Auto belandt in grasveld na aanrijding Elementendreef

Rond twaalf uur zaterdagmiddag zijn er twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de Elementendreef.

De auto’s reden over de Elementendreef toen de witte auto de macht over het stuur verloor en in een slip raakte. Hierbij raakte de auto een lantaarnpaal en werd de andere auto aangetikt. Deze raakte van de weg af en belandde tientallen meters van de dreef af in het grasveld.

Er is één inzittende vervoerd naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. Gedurende het afhandelen van het ongeval is de Elementendreef richting de Hogering afgesloten geweest voor sporenonderzoek.

Rond één uur heeft een berger de auto’s geborgen, aangezien zij beide niet meer op eigen kracht verder konden rijden. De lantaarnpaal is veiliggesteld en zal op een later moment vervangen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *