Nieuws

Aanhoudingseenheid haalt man uit woning

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een speciale eenheid van de politie een man uit een woning uit Stedenwijk gehaald.

De politie heeft via het balkon, door een raam, contact gezocht met de man. Volgens de politie had hij vernielingen aangericht in de omgeving en zijn eigen woning. Politieagenten ter plaatse zijn door de amokmaker bedreigd. Nadat agenten hem vroegen met zijn handen op het hoofd naar buiten te komen sloot de man het raam. Rond kwart voor twee viel een aanhoudingseenheid de woning binnen. Niet veel later is de man geblinddoekt afgevoerd naar het politiebureau.

Aan het begin van de straat stond brandweer en ambulancepersoneel klaar. Zij hebben niet in actie hoeven komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *