Kort nieuws

Auto belandt na ramkoers tegen boom Contrabasweg

Even na zeven uur woensdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding waarbij een auto tegen een boom zou zijn gereden. Toen de agenten op de Contrabasweg ter plaatse kwamen, troffen zij een ravage aan.

De auto is vanaf de rotonde aan de Euphoniumweg door onbekende oorzaak het gras op gereden. Daarbij werd een tegemoetkomende auto geschampt en een lantaarnpaal uit de grond gereden. Hierop klapte de auto tegen een geparkeerde auto aan, waarna de geparkeerde auto op de stoep belandde. Uiteindelijk kwam de auto tegen een boom tot stilstand.

De ambulancedienst heeft ter plaatste de betrokkenen gecontroleerd op verwondingen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Alle drie de betrokken auto’s konden hun weg niet meer vervolgen, zij zijn afgesleept door twee bergers. Gedurende het ongeval heeft het verkeer weinig hinder ondervonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *