Persberichten

Winkelmedewerker bedreigd met wapen tijdens achtervolging

PB_0006De politie onderzoekt een diefstal op zaterdag 6 december uit een winkel gelegen aan het Philadelpiapad. Bij de diefstal bedreigde de dief, een ongeveer 40-jarige man, met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, een winkelmedewerker. Tot nu toe ontbreekt ieder spoor van de dader.

Rond 11.00 uur verliet de dief met een ‘gevulde’ tas in zijn hand de winkel, waarop het alarm afging. De winkelmedewerker zag en hoorde dit, rende de man nog achterna, maar moest zijn achtervolging staken toen de dief hem bedreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De winkelmedewerker zag nog wel dat de man in een steegje, dat uitkomt op de Londenhof, op een geparkeerde scooter stapte, startte en wegreed.

Burgernetactie gestart
Een Burgernetactie werd gestart en het signalement verspreid onder de Burgernetdeelnemers. Het ging om een blanke man, begin 40, blond haar, ongeveer 1.85 m. lang, tenger tot normaal postuur, gekleed in een dikke jas met mogelijk een petje op.

De politie vraagt een ieder die iets heeft gezien of gehoord en te maken kan hebben met dit misdrijf, kontakt op te nemen met de politie in Almere via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Een gedachte over “Winkelmedewerker bedreigd met wapen tijdens achtervolging

  • Te gek voor woorden 50 jaar op sluiten plus dwangarbeid

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *