Nieuws

Man zwaargewond na val van flat Schoutstraat

Een man is vrijdagavond ernstig gewond geraakt nadat hij van een flat aan de Schoutstraat was gevallen. Het slachtoffer viel van grote hoogte en kwam uiteindelijk op het fietspad terecht. Meerdere hulpverleners kwamen ter plaatse om de man te verzorgen. De hulp van het Mobiel Medisch Team werd ook ingeroepen, zij kwamen met de traumahelikopter ter plaatse. De man is, nadat hij gestabiliseerd was, in kritieke toestand naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.  De plaats van het ongeval en een deel van de Schoutstraat werd afgezet. Een medewerker van de afdeling Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om de situatie op beeld vast te leggen. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat de precieze achtergronden zijn geweest van de val.

Update 12:20:
De politie heeft inmiddels gesproken met diverse getuigen. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer hoogstwaarschijnlijk van een balkon op de vierde etage van de flat was gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *