Nieuws

HV-Almere jaaroverzicht 2014

TestMet nog een aantal uren te gaan voordat we in 2015 zitten blikt HV-Almere terug op het jaar 2014:

Het was weer een druk jaar voor de hulpdiensten. Vermissingen, een grote brand, vele ongevallen en zelfs de Amsterdamse onderwereld kwam richting Almere.

Met dank aan de inzet van onze vaste groep van vrijwilligers zijn er dit jaar 714 items geplaatst. Dit kwam mede tot stand door een goede samenwerking met brandweer, politie, GGD en interactie met onze volgers.

Organisatorisch gezien was 2014 ook voor HV-Almere een memorabel jaar. Waar wij tot voor kort officieel als hobbyisten door het leven gingen zijn we sinds begin december officieel een stichting geworden met vrijwilligers.

Het lokale nieuws trok ook dit jaar veel bezoekers. Zo hebben wij dit jaar 65% meer bezoekers mogen verwelkomen dan in 2013 en zijn zo gestegen naar ruim 35 duizend bezoekers per maand! Onze Facebookpagina groeit nog altijd gestaag door (+300% volgers), op Twitter hebben we inmiddels al meer dan 4800 volgers!

U keek dit jaar het meest naar het artikel “Lichaam en auto Henry de Vries gevonden in Hoge Vaart Zeewolde”. De best bezochte pagina is de Wijkenpagina waar het nieuws per wijk kan worden bekeken.

Het team wenst iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe en hoopt u volgend jaar weer te mogen verwelkomen.

Het jaar 2014 in beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *