Nieuws

Incidentenoverzicht jaarwisseling 2014-2015

Groepsfoto-Ts-Buiten
Archief: Bemanning Almere Buiten 2013-2014

De laatste dag van het jaar is aangebroken. Helaas betekent dit voor de hulpdiensten altijd extra drukte. Naar verwachting zal de brandweer weer tientallen keren moeten uitrukken voor kleine branden in de stad. Net als vorig jaar zal HV-Almere weer alle (p2000) meldingen overzichtelijk weergeven.

Alle agenten, brandweerlieden, geneeskundigen en andere hulpverlenersĀ keren na afloop van hun dienst graag weer heelhuids terug naar hun familie. Zij zijn er om uw eigendommen of zelfs uw leven te redden, ga dus respectvol met ze om! Staan ze in de weg, wacht gewoon even of rij een blokje om.

 

Een gedachte over “Incidentenoverzicht jaarwisseling 2014-2015

  • Ernst-Jan

    13:21 de eerste melding via p2000. Het is wel eens drukker geweest….

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *