Kort nieuws

300 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen

300 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen

Voor het bezit van ruim 300 kilogram illegaal vuurwerk is een 42-jarige man uit Almere op dinsdag 30 december aangehouden. De man is na zijn voorgeleiding ingesloten en inmiddels in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Omstreeks 20.50 uur hoorden en zagen agenten dat door een man vuurwerk werd afgestoken op de Korianderweg. De agenten wisten de Almeerder staande te houden op de Kruizemuntstraat. Hij bleek in het bezit van dozen met daarin nitraatbommen. Bij onderzoek in de woning van de Almeerder werden nog meer nitraatbommen aangetroffen. Het illegale vuurwerk is in beslag genomen. Tegen de Almeerder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Foto: @wijkagent_Slomp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *