Kort nieuws

Verkeer korte tijd tot stilstand na ongeval A6

Maandagmorgen rond kwart over acht, is op de A6 een personenauto tegen de vangrail aangebotst. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de afslag naar de Veluwedreef, in de richting van Amsterdam.

De brandweer werden oproepen omdat er mogelijk iemand in het voertuig beknelt zou zitten, dit bleek niet het geval. Op locatie zijn de inzittende nagekeken door het ambulancepersoneel en niemand hoefde mee naar het ziekenhuis, aldus dichtbij.

Vanwege het ongeval was er maar één rijstrook beschikbaar wat korte tijd voor een lange stilstaande file zorgde vanaf de Spectrumdreef. Omdat een berger het voertuig snel kon weghalen bleef een compleet spits-infarct uit, en was de weg na ongeveer een half uur weer vrij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *