Nieuws

Chaos op wegen in en rond Almere

googlefileA6
Situatie 08:15 uur

Veel File vanmorgen op de doorgaande wegen in en rond Almere. Door een ongeval was er geen doorkomen aan. De vertraging was volgens de ANWB ruim twee uur.

Vanwege een ongeval waren bij Muiderberg, op de A6, drie rijstroken afgesloten. Volgens getuigen die langs het ongeval reden was hierbij een vrachtwagen met glas betrokken, waardoor er een enorme hoeveelheid glas over de rijstroken verspreid lag.

Rijkswaterstaat heeft had een omleiding ingesteld over de A27 en A1, maar ook deze omleidingsroute liep snel vast. Ook de toegangswegen richting de A6 liepen volledig vast. Zo zijn op Twitter meerdere foto`s en reacties te vinden van mensen die vast staan op de Elementendreef, Hogering en Poortdreef.

Foto: Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *