Kort nieuws

Auto in de slip na ongeval Stedendreef

De politie en de ambulance spoedde zich donderdag tegen het einde van de middag naar de Stedendreef. Op de net nieuw verbrede dreef zijn een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.

De auto is achterop de trailer van de vrachtwagen gereden en vervolgens in een slip beland. De auto kwam half in de middenberm en de tegenovergestelde richting terecht. Wonder boven wonder werden er geen andere voertuigen geraakt en bleef de schade beperkt.

Het is onbekend of er gewonde zijn gevallen bij deze aanrijding. Het verkeer ondervond kort hinder van de aanrijding toen de Stedendreef volledig richting de stad afgesloten was. De berger heeft de auto meegenomen en de vrachtwagen kon zelfstandig zijn weg vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *