Nieuws

Brandweer rukt uit voor mislukte ramkraak Almere Poort

De politie rukte vrijdagochtend in alle vroegte uit voor een inbraakalarm in een bedrijfspand aan de Xenonstraat in Almere Poort. Al snel was de politie ter plaatse en zij troffen een auto aan die door het rolluik van het pand was gereden.

De motor van het voertuig liep nog en er was rookontwikkeling te zien, hierop werd de brandweer ingeseind. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het voertuig nagekeken. Nadat het voertuig ´veilig´ was gesteld kon de brandweer retour.

Het voertuig was dwars door het rolluik van het pand gereden, maar bleef hangen op de zogeheten rampaaltjes. De auto kon zich hierdoor niet meer op eigen kracht verplaatsen en bleef halverwege steken. De ramkrakers hebben niets buitgemaakt, omdat het beveiligingsrolluik niet beschadigd was geraakt.

Vooralsnog is er geen signalement bekend. De politie hoopt dat bewakingscamera´s in de omgeving iets hebben vastgelegd dat te maken heeft met deze ramkraak. Het voertuig is afgesleept door een berger en de politie doet verder onderzoek naar het incident.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *