Kort nieuws

Achtervolging met snorfiets eindigt in Muziekwijk

Donderdagmiddag tijdens een controle in Almere  negeerde een snorfietsbestuurder het stopteken van de politie. Direct startte de politie de achtervolging op de snorfiets die in de richting van de Stedenwijk wegvluchtte. Al snel voegde een tweede politiemoter zich bij de achtervolging en was ontkomen bijna onmogelijk.

De achtervolging ging dwars door Muziekwijk-Zuid waarbij steegjes ook niet ontzien werd door de snorfietsrijder. Met de kruising Alban Bergstraat – Poulencstraat kwam de voortvluchtige ten val en maakte een schuiver over de weg. Kort hierop nam de voortvluchtige de benen en werd al snel ingerekend op het Strawinskypad.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en politie doet verder onderzoek naar de zaak. De Snorfiets bleek voorzien te zijn van gestolen kentekenplaten en is opgehaald door een politiebus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *