Kort nieuws

Strafrechtelijk onderzoek naar ‘rellen’ Almere City – N.E.C.

De politie start een strafrechtelijk onderzoek naar de ongeregeldheden die tijdens de wedstrijd Almere City en N.E.C. op de thuistribune begonnen. Vanwege deze ongeregeldheden is de wedstrijd, van 3 oktober, enige tijd gestaakt geweest.

N.E.C. heeft deze week samen met de Politie stadionbeelden bekeken die door Almere City beschikbaar zijn gesteld. Uit de beelden bleek dat er personen die in het bezit zijn van een N.E.C. seizoen- en/of clubkaart zich schuldig hebben gemaakt aan het laten ontstaan van de ‘rellen’ op de thuistribune van Almere City. Bij het incident vielen enkele slachtoffers volgens N.E.C.. Naar aanleiding van het bekijken van de beelden is de politie het strafrechtelijke onderzoek vandaag gestart.

N.E.C. distantieert zich van de wanordelijkheden en keurt ze af. De club zal volledig meewerken aan het onderzoek van de politie en zal indien noodzakelijk blijkt uit onderzoek personen een lokaal stadionverbod opleggen. Zeker een persoon heeft tijdens de wedstrijd zijn stadion verbod al overtreden en N.E.C. heeft hiervan melding gemaakt bij de KNVB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *