Kort nieuws

Auto over de kop op de Polderdreef

Dinsdagavond is een auto op de rotonde van de Polderdreef geslipt en van de weg geraakt, waarbij de auto over de kop is gerold en in de berm terecht is gekomen. De bestuurster is daarbij gewond geraakt.

Om ongeveer kwart voor zes reed de vrouw op de rotonde bij de Splijtbakweg richting de Buitenring toen zij de macht over het stuur verloor en in een slip raakte. De auto draaide om de as, kwam in de berm terecht en reed daar een verkeersbord uit de grond. Vervolgens rolde de auto over de kop van het talud af. Omstanders snelden de geschrokken bestuurster te hulp. Zij werd gerustgesteld en zittend in de auto geïmmobiliseerd, rekening houdend met mogelijk nek- of rugletsel, in afwachting van de ambulance.

De brandweer heeft de auto gestut om verdere beweging van het voertuig te voorkomen. Na een eerste onderzoek door het ambulancepersoneel bleek dat de vrouw zelf kon uitstappen en naar de ambulance kon lopen. Zij is wel voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *