Kort nieuws

Ongeluk Hogering leidt tot verkeersinfarct

Woensdag aan het begin van de middag botsten twee auto’s op elkaar op de kruising van de Hogering met de Hollandsedreef. Door de klap kwamen beide auto’s midden op de Hogering terecht.

De politie kwam ter plaatse en omdat er mogelijk sprake was van gewonden werd ook een ambulance gestuurd. De politie heeft direct de Hogering richting de stad afgesloten, waardoor er een grote opstopping ontstond. Diverse automobilisten negeerden de afzetting en zijn door agenten op hun gedrag aangesproken. De ambulanceverpleegkundige heeft een mevrouw nagekeken in de ambulance, maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Er waren verder geen gewonden, dus ging de ambulance met vervolg. Tijdens het wachten op de Verkeers Ongevallen Analisten kreeg een andere betrokkene klachten. Hierop werd de ambulance uit voorzorg weer teruggeroepen. De verpleegkundige heeft de mevrouw nagekeken, maar ook zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de toedracht van het ongeval in kaart gebracht en de berger heeft de weg vrijgemaakt. In verband met het opruimen van gelekte vloeistoffen heeft het nog geruime tijd geduurd voordat de weg weer voor al het verkeer kon worden vrijgegeven.

2 gedachten over “Ongeluk Hogering leidt tot verkeersinfarct

  • Ernst-Jan

    Nou, niet om het één of ander, maar de weg was om 15:30 uur nog dicht, omdat gewacht werd op een schoonmaakmachine om de vloeistoffen van het wegdek te halen. Deze was rond 16:00 uur ter plaatse. Het verkeer werd al die tijd nog steeds omgeleid, via onder andere de wegwerkzaamheden op de Stedendreef. Zowel de Hogering als de stedendreef stonden daardoor vast.

    Beantwoorden
    • Jos van der Lelie

      Bedankt voor de aanvullende informatie Ernst-Jan. Onze tekst was gebaseerd op de gegevens die ons bekend waren over het bergen van de voertuigen. De opruimactie die nog volgde was bij ons niet bekend. De tekst van het artikel is bij deze aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *