Persberichten

Slachtoffer straatroof Decemberpad slaat van zich af

Foto-6Een 19-jarige man heeft maandagavond een straatrover van zich afgeslagen waarop deze er onverrichte zake vandoor ging op een scooter.

Vlak voor middennacht vroegen twee onbekende jongens aan een voetganger op het Decemberpad, hoe laat het was. Het slachtoffer vertrouwde de situatie niet en wilde niet op de vraag ingaan. Toen de jongen vroeg of de man een telefoon bij zich droeg deed hij tegelijkertijd een graai naar de jaszak van de man. Dit liet de man niet op zich zitten en hij haalde uit naar de verdachte. Deze ging onderuit en sloeg samen met zijn maat op de vlucht met de scooter in de richting van de Evenaar. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval dat plaatsvond op het Decemberpad tussen de Kalenderweg en de spoorbrug.

De eerste verdachte heeft een lichtgetinte gelaatskleur en droeg een donker bomberjack met bontkraag. De tweede verdachte (bijrijder) heeft een eveneens een lichtgetinte huiskleur. Hij droeg een donkergekleurd trainingspak met capuchon. Verder droeg hij een pet. Van de scooter zijn geen gegevens bekend. Iedereen die iets gezien heeft op het Decemberpad, op 13 oktober rond 00.00 uur ’s nachts wordt verzocht contact op te nemen met het straatroofteam Almere via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *