Nieuws

Bestelauto op zijn kant na aanrijding Muziekdreef

Op de Muziekdreef is maandag aan het eind van de ochtend een bestelauto op zijn kant terecht gekomen na een aanrijding. De bestuurster kwam met de schrik vrij.

De vrouw wilde de Muziekdreef oversteken en de Kruidenweg oprijden toen zij in botsing kwam met een auto die over de dreef richting de Hogering reed. Door de klap draaide de bestelauto 180 graden om de as en rolde om. De bestuurster kon daardoor niet uit de auto komen. De brandweer is ter plaatse gekomen om de auto te stabiliseren en het slachtoffer te bevrijden. Dit werd gedaan door de voorruit uit de auto te zagen. De vrouw werd vervolgens in de ambulance onderzocht, maar bleek geen letsel te hebben opgelopen.

Door het ongeval kon het verkeer geruime tijd niet vanaf de Muziekdreef de Kruidenweg oprijden. Verkeersregelaars assisteerden de hulpdiensten om het verkeer in goede banen te leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *