Kort nieuws

Auto belandt in bosjes Veluwedreef

Op de Veluwedreef is maandag aan het einde van de middag een auto van de weg geraakt en in de bosjes tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde rond half zes op de Veluwedreef ter hoogte van de Pereboomweg in de richting van het Centrum.

De auto kwam door onbekende oorzaak in de middenberm terecht waarna het tot stilstand kwam in de bosjes. De bestuurster raakte hierbij gewond en is door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de Veluwedreef is in de richting van de A6 ongeveer een uur lang één rijstrook afgesloten geweest voor het verkeer. Nadat een berger het voertuig uit de bosjes heeft getrokken en heeft meegenomen kon de weg weer worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *