Kort nieuws

Wielrenner aangereden tijdens Monstertijdrit

Wielrenner aangereden tijdens Monstertijdrit-1Een deelnemer aan de Monstertijdrit 2014, een tijdrit over meer dan 120 kilometer voor wielrenners, is zondag aan het eind van de ochtend aangereden door een auto. Het parcours van het evenement loopt door het buitengebied van Almere en kruist op twee plaatsen de Vogelweg. Op de kruising met de Kievitsweg ging het mis en werd de fietser aangereden. De wielrenner was nog aan het inrijden en moest later starten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Op de kruising waren verkeersregelaars aanwezig.

Voor het ongeval werd de traumahelikopter opgeroepen, maar de hulp van het MMT bleek niet nodig te zijn, waarop de helikopter werd geannuleerd. Het slachtoffer is met onbekend letsel door een ambulance naar het Flevoziekenhuis vervoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *