Kort nieuws

Kleine gaslekkage tijdens rommelroute Wilgengriend

Vanochtend om half elf werd de brandweer opgeroepen voor een melding aan de Wilgengriend. Bewoners roken een gaslucht bij de net opnieuw bestrate weg.

Toen de brandweer ter plaatse kwam hebben zij metingen verricht in de omgeving. En zoals de melder aangaf, werd er in de helft van de straat gas gemeten door de brandweer. Uit de meetresultaten kwam een lage concentratie gas. Na overleg met de officier van dienst van de brandweer werd het gasbedrijf ingeseind. Doordat er geen direct gevaar was voor de omgeving mocht de brandweer weer retour kazerne. De politie is wel ter plaatse gebleven tot het gasbedrijf arriveerde.

De buurtbewoners die in de wijk de spullen voor de rommelroute aan het uitstallen waren, ondervonden ook geen hinder van de gaslek. De politie en het gasbedrijf hebben het incident verder afgehandeld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *