Kort nieuws

Auto tegen brug Randstaddreef

Hulpdiensten werden aan het einde van de ochtend gealarmeerd voor een ongeluk op de Randstaddreef. Een auto die over de Randstaddreef reed richting het centrum raakte ter hoogte van het Stadsweteringpad van de weg en botste tegen de brug. Het slachtoffer is vermoedelijk onwel geworden tijdens het rijden. De bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft het voertuig nagekeken maar hoefde verder niet in actie te komen.

Het ongeval trok de aandacht van verschillende buurtbewoners. Een bewoonster vertelde: “Het was een gigantische klap en daarna hoorde ik allemaal sirenes”. Ook kwam een glazenwasser die verderop aan het werk was een kijkje nemen. Hij was benieuwd waar de harde klap vandaan kwam.

Gedurende het afhandelen van het ongeval is de rechter rijbaan afgesloten geweest. Na ongeveer een half uur was de weg weer vrijgegeven. Een berger heeft de auto meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *