Kort nieuws

Grote zoekactie na inbraak Waterwijk

Grote zoekactie na inbraak Waterwijk-1In de vroege ochtend van dinsdag 9 september werd er een inbreker op heterdaad betrapt op het Spieringpad. Omwonenden zagen een verdacht persoon in de tuin van een van de daar gelegen woningen staan en belden de politie.

Rond 04.45 uur kwamen agenten ter plaatse op het Spieringpad en zagen hier een verdachte man met een bivakmuts in een woning. Toen zij achter deze man aan gingen sprong deze uit het raam op de eerste verdieping van een woning waar hij had ingebroken. Vervolgens ging hij er vandoor in de richting van de Palingweg. Agenten gingen met assistentie van de politiehelikopter in de omgeving op zoek en de wijk werd dichtgezet. Ondanks alle inzet werd de verdachte niet meer aangetroffen.

Signalement
De inbreker was ongeveer 1.75m lang, droeg een bivakmuts en was donker gekleed. Ook droeg hij een zaklamp bij zich.

Getuigen
De politie doet onderzoek naar de inbraak en mensen die getuige zijn geweest wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *