Persberichten

Twee Almeerders aangehouden na beroving Tussen de Vaarten

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3In de nacht van maandag op dinsdag zijn er rond 02:00 uur twee mannen van 44 en 47 jaar, afkomstig uit Almere, aangehouden voor een straatroof.

Die avond rond 22.00 uur werden twee mannen op de Escherpad door twee andere mannen bedreigd met een wapen en beroofd van hun geld. De verdachten renden na de beroving weg in de richting van de Folkloreweg. Rond 02.00 uur die nacht werden de twee straatrovers, die voldeden aan het opgegeven signalement, gespot in de omgeving van de Danswijk. Na een achtervolging te voet konden de verdachten worden aangehouden. Omdat er sprake was van mogelijk wapenbezit werd er een zoeking gedaan in de woning van één van de verdachten. In de woning werd een nepvuurwapen en een gaspistool aangetroffen en in beslag genomen. De mannen zitten nog vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *