Kort nieuws

Bestuurder onwel, auto in het bos

Dinsdagochtend is een auto op de aansluiting van de Tussenring naar de Hogering van de weg geraakt en in het bos beland. De bestuurder reed om tien uur op de Tussenring onder de Buitenring door toen hij onwel werd en de controle over zijn voertuig verloor. In de bocht reed hij tegen de geleiderail, raakte daarna van de weg en reed over het talud nog ruim 100 meter door om uiteindelijk tussen de bomen tot stilstand te komen. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd.

De bestuurder kon zelf uit de auto komen. Ambulancepersoneel heeft zich vervolgens over de man ontfermd. Zijn toestand bleek stabiel, maar hij werd wel naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het bos getrokken en meegenomen.

Foto 2: Michael Aalders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *