Persberichten

Getuigen gezocht van poging tot straatroof

politie motorenMaandag 15 september werd geprobeerd een 32-jarige man te beroven op de Marco Poloroute. De politie zoekt getuigen.

Rond 12.50 uur kreeg de politie een melding dat een man, die zich met drie andere mannen op de Marco Poloroute bevond, bedreigd was en dat er geprobeerd was hem te beroven. Dit gebeurde door twee personen op een zwarte scooter, met bivakmutsen op, die dreigden met een wapen. Het slachtoffer raakte in gevecht met één van hen en wist te ontkomen. De verdachten reden vervolgens op de scooter weg. Eén van hen is lichtgetint, met vlechtjes in het haar.

De politie vraagt getuigen, of mensen die meer weten hiervan, contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *