Kort nieuws

Verdachte springt in sloot Filmwijk na aanbieden vals geld

Donderdagavond rond half acht is een 20-jarige Almeerder aangehouden. De man bood vals geld aan op de Veluwezoom, waarna de politie werd gealarmeerd.

Agenten zagen twee mannen die voldeden aan het opgegeven signalement. Bij het zien van de politie gingen ze er te voet vandoor richting Filmwijk. De 20-jarige Almeerder sprong in een nabijgelegen sloot en kon snel worden opgepakt. De andere verdachte wist, ondanks een grote zoektocht van de politie door Filmwijk, te ontkomen. Een vijftigtal valse bankbiljetten en een scooter, die vermoedelijk gebruikt werd door de verdachten, werden in beslag genomen. Deze scooter werd teruggevonden in de Caprastraat. De verdachte zit nog vast en de recherche heeft de zaak in onderzoek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *