Persberichten

Hennepkwekerij ontdekt in de Zadelmakerstraat

Wietplantage wolkenveld (5)Vrijdagochtend 8 augustus zijn op de Zadelmakerstraat twee mannen van 36 en 37 jaar oud aangehouden in een woning waar een hennepkwekerij werd aangetroffen.

Die ochtend rond 11.00 uur gingen agenten polshoogte nemen bij een woning aan de Zadelmakerstraat na een melding van een sterke henneplucht. Agenten zagen een aantal mannen met een grote vuilniszak naar buiten komen. Op dat moment renden ze weg en lieten de grote vuilniszak achter. De mannen wisten te ontkomen. Direct daarna deed de politie een inval in de woning waar ze uit kwamen lopen. Daar troffen agenten de 36 en 37-jarige mannen, afkomstig uit Almere, aan die werden aangehouden. In de woning troffen zij een gerooide hennepkwekerij aan met in totaal 125 planten. De geoogste hennep die in de vuilniszak zat, is in beslaggenomen. Recherche doet onderzoek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *