Persberichten

Vrouw beroofd op het Spoorbaanpad

politie persEen 19-jarige vrouw uit Almere is zaterdag 9 augustus op het Spoorbaanpad beroofd door drie mannen. De mannen namen haar tas met daarin persoonlijke spullen waaronder een portemonnee en een gsm mee. Tot nu toe ontbreekt ieder spoor van het drietal.

Rond 00.40 uur fietste de vrouw vanuit de richting Parkwijk in de richting van Almere Buiten. Bij een brug remde de vrouw af om de bocht te kunnen maken de brug op richting de Faunabuurt. Plotseling werd de vrouw belaagd door drie mannen. Het drietal pakte haar fiets vast en de vrouw viel op de grond. Daar werd zij vastgehouden door de mannen en van haar tas beroofd. De verdachten vluchtten hierna in onbekende richting weg. De geschrokken vrouw sprak twee fietsers aan die haar achterop waren gekomen. Zij belden de politie.

Signalementen verdachten

De mannen hadden een lichtgetint uiterlijk. Een man is tussen de 1.85 en 1.90 meter lang, droeg een ‘hoodie’ (sweater met capuchon), een gewatteerde donkere jas. De tweede man is ongeveer 1.70 m. lang en droeg ook een hoodie. De derde man is tussen de 1.65 en 1.70 meter lang en droeg eenzelfde kledingstuk.

Informatie melden

Een ieder die informatie heeft over de beroving of over het drietal wordt gevraagd contact op te nemen met de politie Almere, telefoon 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *