Kort nieuws

Bewoonster gewond na woningbrand in Noorderplassen

De alarmcentrale kreeg even voor 2 uur zaterdagmiddag een melding van een woningbrand aan de Kajuit binnen, waarop brandweer en politie direct met spoed ter plaatse zijn gestuurd. De brandweer was er snel bij, waardoor de brand zeer beperkt gebleven is. De bewoonster had zichzelf in veiligheid gebracht via de achterdeur, waarna brandweermannen en agenten zich over haar ontfermden. De bewoonster bleek letsel te hebben opgelopen. De brandweer verleende eerste hulp en een ambulance werd opgeroepen.

Na vijf minuten arriveerde ook de ambulance. De bewoonster is in de achtertuin op de brancard gelegd en vervolgens werd zij naar het ziekenhuis vervoerd. Zij had vermoedelijk rook geïnhaleerd toen er tijdens het koken iets mis ging. De woning is geventileerd en na een half uur konden de hulpdiensten weer retour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *