Kort nieuws

Brandstichtingen in de Faunabuurt

Vrijdagavond heeft de brandweer twee keer moeten uitrukken voor drie containerbranden in de Faunabuurt. De eerste brand werd rond 22:15 uur ontdekt. Twee containers zijn waarschijnlijk in de brand gestoken vlakbij bij de Dirk van den Broek aan de Wezelstraat. Ongeveer vijftig minuten later werd er nogmaals een brandende container aangetroffen in de Beverstraat, ongeveer 100 meter van de eerste branden. Beide branden waren snel onder controle. De politie heeft van mogelijke getuigen gegevens genoteerd.

Afgelopen tijd zijn er vaker containerbranden geweest in de Faunabuurt. Heeft u informatie over de reeks branden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *